Wanneer je lid wilt worden van de Whisky Club Utrecht, geef dan je gegevens door middels dit formulier. Je ontvangt een bevestigingsmail met een link. Wanneer je daarop klikt, is je aanmelding definitief en ontvang je een elektronisch betaalverzoek voor de jaarlijkse contributie (eventueel naar rato). Na betaling is je lidmaatschap een feit.

Je emailadres en 06-nummer zijn verplicht. Deze gegevens willen we graag hebben om contact met je te kunnen onderhouden. We zullen je geregeld mailen om je op de hoogte te stellen van activiteiten. Dit doen we ook via onze Whatsapp-groepen. Voor dit laatste vragen we wel je goedkeuring, want het is zo dat de andere Whatsapp-groepsleden van de WCU je 06-nummer dan kunnen zien.
Daarnaast kun je aangeven dat je lid wilt worden van onze WCU Facebook-groep. Let op, Facebook is een openbaar medium waarbij anderen de gegevens, die je op Facebook hebt gezet, kunnen zien.

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet, internationaal de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd, geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens.
Wij zullen zeer voorzichtig zijn met je gegevens en deze niet ongevraagd delen met anderen. Ook zullen we je gegevens niet doorverkopen voor eigen gewin of commercieel naar andere partijen sturen. Je gegevens zijn veilig bij ons!